CIVILISTEN > Det är så SYND om de rika i Sverige!

92,2 miljarder i skattesänkningar!

Det mesta går till de med högst inkomst…..förvånande?

De 10 % med störst inkomst, Sveriges rikaste elit, får lika mycket pengar i skattesänkningar som 80 % av resten av folket. Detta är samtidigt som Alliansen har vänt ett 70 miljarders överskott i statsfinanserna till ett 70 miljarders underskott.

Men det är ju klart, det är ju så SYND om dem, de har ju förlorat några tusen under finanskrisen, så nu måste vi andra vara solidariska och hjälpa dem. Vi ställer gärna upp och utförsäkrar oss så ni kan ta våra 70 miljarder som sjukförsäkringen, ni behöver pengarna bättre, ni har ju så LITE.

Det är verkligen SYND om er, JÄTTESYND, OTROLIGT SYND om er, ni Sveriges rikaste elit, stackar er….uj uj! Springa till fabbo Reinfeltd å fabbo Borg och klaga att ni har så LITE pengar, de fixar mer pengar till er genom att ta från de sjuka och fattiga, vad glada ni blir, å sen klagar ni hos fabbo Odell att de vill försämra bonusarna,  fabbo Odell låtsas göra nåt det, men ni har kvar och höjer era bonusar och löner, då blir ni glada eller hur?

Nu är ni väl lite gladare, vi försöker ju verkligen hjälpa er så ni kan få mera pengar, pengar som ni kan ha i ett kassavalv, typ som Joakim von Anka, så ni kan bada i pengar, va kul!

Som sagt, det är ju ”SYND” om er, borgarjävlar, egoistjävlar och mördare. 

Så ni som läggar en röst denna elit, hoppas ni fattar vad ni gör, för vi fattar det inte, vi fattar inte varför ni är så jävla ”blåögt naiva”….wow! kolla jag har fått en hel tusenlapp mer kvar på plånboken varje månad…gud va gulliga borgarna är!  Ehhh a just det….fan näsan var inte längre….hmmmmm jag är ett pucko ett äkta pucko, jag röstar blått fast jag är rödgrön.

Må fan ta er!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s