Moderaterna – De riktiga fuskarna!

Man brukar säga att man är sig själv närmast, det man själv gör (fuskar), tror man om andra också. 

Alltså tror moderaterna att bl.a. sjukskrivna fuskar, varav man bedriver häxjakt på dessa med flera.

I moderaternas Sverige är ärlighet lågt prioriterat, så frågan blir om det verkligen finns ärliga moderater och borgare?  nä just det, inte en enda….

Alla i alliansen som uttalar sig i olika media ljuger om det mesta.


Valfusk i M polisanmält

FUSK. Den ganska omfattande härvan med fusk i de moderata provvalen i en lång rad distrikt över en nioårsperiod nådde sin kulmen när det rapporterades att ledande moderater i Umeå kapat ovetande människors identiteter, skrivit in dem som medlemmar i Moderaterna och utnyttjat eras röster i provvalen – och allt ska ha skett med partiledningens och nuvarande ministrars goda minne.

I ett inlägg för ett par veckor sedan skrev vi att det kan klassas som urkundsförfalskning vilket kan resultera i fängelse i upp till sex år. Idag rapporterar Dagens Nyheter att en polisanmälan har lämnats in av tre före detta moderater, varav en – Åsa Sundh – under flera år suttit i partistyrelsen.

Enligt Sundh uppmanade man dåvarande partisekreteraren och nuvarande arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin att åtgärda saken men istället skickades en tjänsteman från Stockholm för att tysta ner saken. Vice partiordförande och justitieminister Beatrice Ask ska tillsammans med nuvarande bistånsministern Gunilla Carlsson och Fredrik Reinfeldts statssekreterare HG Wessberg också varit informerad men försökt tysta saken.

Under en rättegång kan dessa komma att kallas som vittnen. Ett valår blir det en riktig PR-mässig mardröm.

Hämtad från Alliansfritt

Vi får hoppas borgarpacket sågar av den pinnen de sitter på..hi hi!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Moderaterna – De riktiga fuskarna!

 1. Pellefantia skriver:

  skrev på någon annan bloggare,,, att det var ovanligt klantigt av moderaterna att inte ta tag i detta bland sina egna… det är ju faktiskt moderater som står bakom anmälan…

  • Civilisten skriver:

   Man verkar vilja slå på alla, även sina egna, sköna politiker vi har som styr landet…..rätt ner i avgrunden.

 2. Hmm skriver:

  Ung Vänster fuskade ju med medlemssiffrorna 2005 för att tillskansa sig pengar de inte hade rätt till, så fusk är ju inte direkt unikt för Alliansen. Inse att det inte finns en enda ärlig människa som jobbar som politiker, oavsett parti. Sorgligt men sant.

  • Civilisten skriver:

   Alliansens sätt är unikt i alla avseenden.Skrämmande är all mörkläggning från egna partiledningen, man kränker sina egna medarbetare.

 3. Northern Light skriver:

  Reinfelt kallar gärna vänstersidans överenskommelser i olika frågor för fusköverenskommelser…Tanken borde slagit honom att börja sopa framför sin egen dörr innan han anklagar andra för fusk. Fuskmoderater! räknas fint att fuska i dessa finare kretsar?

  • Civilisten skriver:

   Jag tror att varken du eller jag vet hur man gör i ”de fina kretsarna” men nog verkar fusk vara något vardagligt, något så vanligt att man bara nonchalerar när det förs på tal.Tack för kommentaren

 4. Pellefantia skriver:

  det intressant är att alla vet att fusk förekommer överallt, man kan inte styra enskilda medlemmar… men i detta fall har man varit ytterst pinsamt klantig då det är deras egna moderat medlemmar som driver denna fråga….det visar på en arrogans att inte ta sina egna på allvar…

  • Civilisten skriver:

   ….klantiga verkar moderater och alliansen vara överlag och om det mesta. Jag har försökt påminna mig om något liknande när de rödgröna hade makten, visst fanns det sånt som dök upp, men inget så påtalat som detta. Kan vara att borgare överlag är nonchalanta mot andra människor och i vissa fall sina egna.Tack för kommentarerna

 5. Granntanten skriver:

  Jaha och vad är det som jag fuskat med då? Upplys mig gärna om vad det är du anklagar ALLA moderater för.Jag vill veta vad det är som du vet att jag fuskat med men meddela mig personligen då så skall jag själv anmäla mig är det så att du anklagar mig som moderat utan att det finns någon grund så anmäler jag dig. Fair ?Att anklaga mig som moderat för att vara nonchalant mot andra människor är förtal av någon eller några bara för att det häftar vid en på grund av politisk hemvist.För övrigt så tar LO av pengarna som folk betalar till facket och skänker dem till sossarnas valkampanj. Det är många miljoner som rullar iväg så och utan att medlemmarna är är informerade. Det är stöld av medlemmarnas pengar det eller otillbörigt förfogande det är inte snyggt det heller.

 6. AB Granskare skriver:

  Det var ett ointelligent inlägg, fyllt av förtal. Uppenbarligen från en mindre smart och dryg vänsteranhängare.

 7. Daniel skriver:

  Det fuskas i alla led, som här när moderater i småland med hjälp från jämlikar i stockholm att skapad något för att dölja brott.Se klippet !http://www.youtube.com/watch?v=fkbsj4yybcQ

 8. AB Granskare skriver:

  Du ”Daniel”, snarare mer troligt ”Arrami Vargen eller dylik sektmedlem”, – Ska du drar fram förtal om moderaterna, borde åtminstone inlägget nämna partiet i filmen! Det blir mer något trovärdigt på det sättet, nolla! :-))

 9. Maria de Suède skriver:

  Du, jag var socialdemokrat i Sverige och nu är jag socialist… Alla Moderater är ej fuskare, mànga av mina vänner är faktiskt just Moderater. Det finns dem som inte fuskar och det är majoriteten… Visst har det fuskats hos Moderaterna, men vi inom vänstern är inte sà mycket bättre pà den punkten, det är ändock en mänsklig handling det handlar om… Det spelar inte sà stor roll med partifärgen…

 10. AB Granskare skriver:

  Oh, det var mycket intelligent och djupt..” Borgartroll”…För att komma ner till din nivå kan jag ju kontra med Parasitdrägg! Skenheligt trött på att betala för skitfolk som dig.

 11. Vajra skriver:

  varför denna uppståndelse?alla politiker är stöpta i samma form, varför spela arga och förvånade?fuska, mörka siffror är deras specialitet och ingår i deras arbete

 12. Granntanten skriver:

  Net du trampade inte på mina tår. Du anklagade mig och alla moderater för saker som är åtalbara och jag kräver ett svar. Dina utspel och anklagelser går helt under strffbalken så tala om för mig vad jag har gjort och kom inte med infantilt raljerande. Du som vet skall kunna ge besked om vad du anklagar oss för och stå för det. Att generalisera som du gör är på snudd ”hets mot folkgrupp”. Stå upp för det du skriver.

  • Civilisten skriver:

   Du är välkommen att anmäla migps. det där med ”hets mot folkgrupp” var riktigt kul

 13. Vajra skriver:

  om inte fusk och taktik var tillåtet hur kan idiot annars nå toppen?ett citat från mark twain:allt man behöver här i livet är okunskap och självförtroende, sedan är framgången given.

  • Civilisten skriver:

   De ”födas” in som politiker, många har aldrig haft ett riktigt arbetet, speciellt inte på borgarsidan…. än är inte den sista idioten född! ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s