Det finns inget stöd för monarkin, alliansen och USA

Det finns inget egentligt folkligt stöd för monarkin, alliansen och USA i Sverige, bara ett förlett folk att tro det.                                        

Ja, ni som gillar kungahuset, ni har blivit lurade lika lurade som ni bli av reklam, ni suger åt er som tvättsvampar, ni vill bara ha mer och mer…. det är ni som är det ”sovande folket” som Reinfelt lurar att tro att han gör något bra för er. Ledsen att berätta att så inte är fallet, ni kommer att snart att stå där med ”långnäsan” när sanning kommer fram. 

Sen ett ord till er, många (med)borgare, som sneglar åt USA och tycker att det är det ideala samhället…. flytta dit, utvandra till USA, men ge fan i att försöka göra SVERIGE till något USA-wannabe. De flesta av er har haft en bra uppväxt och ett bra liv i Sverige vilket ni aldrig fått om borgarna styrt Sverige under senare hälften av 1900-talet, då hade ni tillhört 3:e klassens medborgare.

Ni har blivit Indoktrinerade av Alliansen och media (styrt av alliansen) att tro att borgarna/alliansen är för folket….det enda det strävar efter är att öka klassklyftorna, att det mycket skall ha mer och de svaga och fattiga ska helst gå ut för ättestupan, tagas av daga, försvinna ut i intet…..”mördas”

Tänk efter, använd de hjärnceller ni fått, vad är det för typ av samhälle ni vill ha?

Lycka till puckon ni väljer vilken väg vi ska ta!

Vägen till helvetet…..eller?


Glad midsommar all glada och ni andra också Skrattande

 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Det finns inget stöd för monarkin, alliansen och USA

 1. ThomasWu skriver:

  En sån tydlig bild av vänsterns syn på demokrati…. Där ”folket” är en korkad fårskock som inte förstår sitt eget bästa, utan blir lurade av enkla tricks. Så ”folket” behöver en stark stat som kan ta hand om dem. Vi i ”högern” har en annan respekt för det du kallar ”folket”. För oss är det en samling kloka individer med gott omdöme. Individer som båda kan och vill ta ett större ansvar för sina egna liv.Det är inte en korkad fårskock som det bara går att lura och indoktrinera. Till skillnad från dig, så respekterar jag individerna!

 2. ThomasWu skriver:

  Tack, det är många som säger att jag är söt :-)Att däremot kalla mig vännen… Min vänskap måste du nog förtjäna.

 3. HEMIMAMMA skriver:

  FÖRBANNAT BRA INLÄGG!! FÅR JAG REBLOGGA?? ursäkta att jag skriker förresten..Tumme självklart!!Nu har du målat om bloggen… Hmm intressant!Hemikramar!!

 4. HEMIMAMMA skriver:

  För övrigt så är låten fett bra, som de unga, som inte fattar var det lilla välståndet vi har kvar kommer ifrån, säger…Tack!!Hemikramar!!

 5. per skriver:

  den som läst reklamlära eller psykologi vet att man kan föra allmänheten bakom ljuset med siffror som ljuger och ger fördel åt det ena eller andra hållet…Borgarna vet att utnyttja folks godtrohet annars skulle de aldrig tagit sig till makten….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s