Folkpartiet är invandrarfientligt, fiskar SD-röster!

Sveriges nya främlingsfientliga parti heter Folkpartiet och

gillar sverigedemokraterna.

En av de främsta förespråkarna heter Nyamko Sabuni, själv invandrad från Burundi som 12-åring.

Man kan ju tycka att hon borde ha lite mer känsla för andra invandrare, men det känns som hon tvärtom är mycket mer hård och kallsinnig till att de ska ha samma rättigheter som svenskar.

Men när är man svensk?


Alliansfritt:

Att Folkpartiet försökt annamma populism som ideologi har nog knappast gått någon förbi. Men nu visar de att detta inte har någon bortre gräns. Överhuvudtaget. 

Nyamko Sabuni välkomnar nu alla Sverigedemokrater till Folkpartiet. Att slöjförbud, lägre lön för invandrare, språktest och obligatoriska gynekologundersökninga knappast handlat om något annat än att försöka sno åt sig rasistväljare har varit rätt uppenbart. Vi tackar Folkpartiet för att de nu också själva är ärliga med sina ambitioner som Sverigedemokraternas främsta utmanare.

Nyamko Sabuni välkomnar SD-röster

Efter flera politiska utspel riktade mot invandrare har Folkpartiet kritiserats både utifrån och inifrån för att försöka locka främlingsfientliga väljare. 

Nu välkomnar Nyamko Sabuni (FP) Sverigedemokraternas röster. 
– Är det någon som tänkt rösta på Sverigedemokraterna och röstar på oss i stället så är jag glad och tacksam, säger integrationsministern till Expressen

Den senaste tiden har Folkpartiet kommit med utspel om burkaförbud, språktest för invandrare och kortare föräldraledighet för flyktingar.


Bland annat partiets egen riksdagskandidat Mikael Trolin och föreningen Sveriges unga muslimer har anklagat Folkpartiets ledning för att spela på främlingsfientlighet för att vinna röster.
– Folkpartiet främställer sig som det parti som vågar ta den här diskussionen, men egentligen handlar det om att man försöker skuldbelägga den här minoritetsgruppen, sa Hohammed Kharraki ordförande i Sveriges unga muslimer tidigare till Expressen.se

”Finns inga dåliga röster”

När Nyamko Sabuni på måndagen intervjuades utanför Expressens valstuga på Sergels torg konfronterades hon med kritiken.
– Det stämmer inte. Utan vad det handlar om är att det är helt oacceptabelt att se problem i samhället och sedan stoppa huvudet i sanden, säger Nyamko Sabuni.
Därefter medger hon dock:
– Det finns inga dåliga röster. Är det någon som tänkt rösta på Sverigedemokraterna och röstar på oss i stället eller är det någon som tänkt rösta på Socialdemokraterna och röstar på oss i stället så är jag glad och tacksam.”

 


Vart är Sverige på väg?

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Folkpartiet är invandrarfientligt, fiskar SD-röster!

 1. Spiken skriver:

  Någon uppifrån manipulerar henne och för att vara trovärdiga passar hennes invandrarbakgrund. Kanske kan man då locka över vilsna väljare.

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Bra inlägg. Jag länkar hit i nästa inlägg…Hemikram ♥

 3. Agnetha skriver:

  Tumme ! Tycker det verkar som FP inte vet vart de ska vända kappan utan försöker fladdra den åt alla håll samtidigt.Kram och ha en bra dag

 4. Civilisten skriver:

  eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s