Ur askan i elden del 3 — Kristensson visar sitt rätt jag!

Så kom då det beskedet vi vänta på och tyvärr fick vi rätt!  Ulf Kristensson kommer inte att göra någonting för att rätta till de fel i sjukförsäkringen som har påtalats och påtalats och påtalts och påtalats…..

Allainsen vill inte ”rätta” till något, det är detsamma som de skulle erkänna att de gjort ett fel och principer är viktigare än folks hälsa.

Så välkommen till Kristensson härliga värld med kommande tragerier och självmord!


 

av Kjell Rautio Utredarna

I den budget som presenterades igår utlovade regeringen en översyn av de nya sjukreglerna. Man säger (på sid 37 i utgiftsområde 10) att man i närtid ska “se över om regelverken och deras tillämpning har fått icke avsedda konsekvenser för enskilda.

I dag i radion tar socialförsäkringsminister, Ulf Kristersson, ”bladet ifrån munnen” och säger: “När jag nu säger att jag är beredd att till och med med förstoringsglas leta fel och brister, och med stor ödmjukhet ta till mig av sådant som inte blivit bra, så är det inte på något vis en förändring av den grundläggande reform vi har genomfört.

Socialförsäkringsministern säger alltså att han är beredd att, till och med förstoringsglas, leta efter fel och brister i sjukförsäkringen. Men samtidigt säger han, i samma andetag, att han egentligen inte beredd att göra något åt detta!? Hur ödmjukt/lyhört är det på en skala?

Dimmorna tätnar onekligen i frågan om regeringens utlovade översyn av sjukförsäkringen. Man undrar naturligtvis vad regeringens småpartier, som ju tidigare krävt en översyn, säger idag. Vad säger exempelvis Solveig Sander, Birgitta Rydberg och Barbro Westerholm? Är de nöjda med den moderate socialförsäkringsministerns besked (eller icke-besked) i frågan? Var det detta ni krävde? av Kjell Rautio Utredarna


 

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ur askan i elden del 3 — Kristensson visar sitt rätt jag!

 1. HEMIMAMMA skriver:

  Kommentar överflödig… reblogg kommer…Hemikram!

 2. HEMIMAMMA skriver:

  klart läs och sprid om LINDA, rullstolsbundenhttp://blogg.aftonbladet.se/hemimamma/2010/10/hemimammas-kamp-linda-ytterligare-ett-offer-de-sjuka-som-likt-spoken-hanger-i-luften-2hemikram!

 3. Agnetha skriver:

  Läste det på AB, säger bara FY FAAN !!!!! Alliansen kommer att bli min död ! Känns som man redan ligger på huggkubben. Klart det skulle bli så, det borde folk ha fattat för länge sen. Vad är det för fel på folk ? Hatar att alla tänker med plånboken.Tumme för bra inlägg !!!!Ha det gott !Kram

 4. Klarsynt skriver:

  Kristensson- Sveriges och 2000-talets svar på Dr Mengele. Tyvärr… Men det är helt enkelt inte värt att förklara för den här typen av människor vad som skulle kunnat göras bättre, det är helt en fråga om människosyn. Och då platsar ovanstående empatilösa individer på sitt ämbete. Att sedan Hr Reinfelt säger sig vara ”bekymrad” må om möjligt vara en betydligt bättre ingångsvinkel för att påverka framöver. Vi får iallafall hoppas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s