De förbjudna frågorna eller…frågorna som Moderaterna är rädda för

Hur länge till ska vi låta oss luras?

Hur länge orkar vi sova?

Hur korkade är vi?

 

Moderaterna vill inte du ska fråga följande saker:

Varifrån kommer pengarna till min plånbok? 

Alliansen säljer ut våra gemensamma egendomar, ett överskott på 70 miljarder är borta och nu lånar de! 25’000 jobb har försvunnit i välfärden och i nästa mandatperiod riskerar ytterligare 100’000 jobb att försvinna.


Varför lånar alliansen så gärna? 

Det kallas för ”Starving The Beast” och är ett sätt att bakbinda en eventuellt efterföljande rödgrön regering. Finns inga pengar i kistan kan man ju inte göra så mycket!

 

Vem kan ekonomi? 

Statistik visar entydigt att (s)-regeringar skapar större BNP- och jobbtillväxt än borgarna.

 

Vad vill Reinfeldt egentligen? 

Reinfeldt skriver i sin bok att ”Välfärdsstaten är en omöjlig konstruktion” och att den är ”2000-talets farligaste och dödligaste epidemi. Fullt jämförbar med pest, smittkoppor eller aids. Efter valet la man ner Arbetslivsinstitutet som forskade om bättre arbetsplatser, chockhöjde priset för att vara med i facket mm. Och har du följt med i massmedia ser du ju att alliansen inte stärker välfärden utan tar bort den. Du kanske personligen gillar att välfärden försvinner men håll med om att det faktiskt är att ljuga att prata väl om välfärden men att ta bort den!

 

Varför tycker alliansen det är OK att ljuga? 

För ca 2’500 år sedan beskrev Sun Tzu den perfekta segern. Det var en seger utan strid – man fick segern genom list, genom att vilseleda. Vilseledningskonsten har idag av de konservativa utvecklats enormt. Reinfeldt kallar inte längre lögnen lögn utan ett pedagogiskt sätt att få dig att tänka rätt. Alltså att rösta på dom. Men tycker Du det är OK?

Stefan B Sigfried


 

Läs vidare i Stefan B Sigfried bok ”Förlorat:  EMPATI – den dolda kampen om våra idéer” (finns att ladda ner i PDF format här)

Stefan B Sigfried pekar på flera saker som moderaterna tagit av socialdemokraterna, hur M helt enkelt har lurat svenska folket, men ändå lyckas föra fram sin moderatpolitik. Det är ingen ny moderatpolitik utan den gamla politiken i ny retorik, ny kostym med en del smaksens till ”det sovande folket”.

moderater_socialdemokrater_socialdemokrater_moderater.gif

Likheten är ingen tillfällighet!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till De förbjudna frågorna eller…frågorna som Moderaterna är rädda för

 1. HEMIMAMMA skriver:

  FÖRBANNAT BRA INLÄGG SOM BÖR REBLOGGAS tumme!!Får jag får jag får jag?? titta på detta ASAPhttp://blogg.aftonbladet.se/hemimamma/2010/11/hemimammas-kamp-ett-upprop-rosa-vittnar-fornedringskassans-nya-offer-men-media-har-tystnatHemikramar ♥

 2. Agnetha skriver:

  Tumme !Blir spysjuk på allt dumt , lättlurat folk som det verkar finnas drivvis med.Hoppas S kan få ordning på sin politik, dvs. går tillbaka till gamla insikter, nu är de för mycket höger också. In med nytt blod !Men framförallt BORT MED ALLIANSEN !!!!!!!Ha det gott !Kram

  • Civilisten skriver:

   Allt för många ”sover” eller tror på det media skriver….det sovande eller det korkade folket….suck!Kram å tack

 3. Civilisten skriver:

  Tänk om vi genomskådar dem…..

 4. Birgitta M skriver:

  Det finns en skillnad. På moderaternas affischer skriver man Arbetarpartiet utan e. Sovande människor märker det inte, men för de som är vakna är det en grundläggande skillnad. Egentligen borde de ta bort r också. Vänsterns affischer vänder sig till arbetare. Högerns affischer propagerar för att alla ska arbeta oavsett om man är sjuk eller frisk, och får man ingen vettig anställning så ska man arbeta gratis – kallas praktik – och med hushållsnära tjänster så de välbeställda får sina RUTavdrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s