"All offentlig makt utgår från folket" …förlåt, utgår från USA, menar jag

Egentligen är det inte förvånande, de flesta av oss har nog känt det på oss, att regeringen (även S innan 2006) går i USA.s ledband!


Ur alliansfritt den 26 dec. 2010


Wikileaksdokument avslöjar:

Varenda repressiv lag – ett beställningsjobbfrån USA

BESTÄLLNINGSJOBBRick Falkvinge rapporterar om wikilekasdokument som läckt från den amerikanska ambassaden i Stockholm:

”Kortfattat: varenda lag, varenda utredning som varit fientlig mot nätet, ungdomar och medborgarrätter här i Sverige de senaste åren har varit beställningsjobb av USAs regering och amerikanskt näringsliv. Vi anade att det var så, men hade trott att det kanske kommit lite härifrån och lite därifrån. Det var fel. Det var koordinerat och den svenska regeringen hade fått en checklista att bocka av, och beskrivs i diplomattelegrammen som ’mycket samarbetsvillig’ och ’är helt med på noterna’.”

”All offentlig makt utgår från folket”, står det i första paragrafen i grundlagen. Antingen ser regeringen till att man tillvaratar folkets intressen och inte USA:s, eller så ser sig regeringen om efter ett nytt ämbete.

Det är bara att välja.


Tanken är god, om det vore så lätt att sittande regering skulle ta sitt förnuft till fånga och göra rätt.

Tyvärr kommer de inte att göra RÄTT, de bryter redan mot ett flertal grundlagar och de fullkomligt skiter i det!

USA M.jpg

Läs även denna länk: 

USA bekräftar svensk Natokoppling…låter ju mysigt, ehh?

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till "All offentlig makt utgår från folket" …förlåt, utgår från USA, menar jag

 1. Mettemarionette skriver:

  Ja jag vet inte om man ska skratta eller gråta? Det börjar bli lite väl många övertramp nu.

  • Civilisten skriver:

   Ja, och de verkar kunna göra hur många övertramp som helst, ingen verkar bry sig, i alla fall inte tillräckligt många.

 2. Carmel skriver:

  Ang rubriken: Nice

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Knuffar

 4. Civilisten skriver:

  USA bekräftar svensk Natokoppling…låter ju mysigt, ehh?Läs denna länk:http://blogg.aftonbladet.se/stig-gustaf/2010/12/usa-bekraftar-svensk-natokoppling-later-ju-mysigt-ehh

  • Civilisten skriver:

   Vi kan ju lika gärna bli den 51:a delstaten i USA, det är ju det alla vill, i alla fall de som röstade på alliansen!

 5. EricHn skriver:

  Allt som kommer via Wikiläckan är förstås ALLTID sant? Utan undantag?Inget är planterat, tillagt eller ”bortglömt”, selekterat?

  • Civilisten skriver:

   Allt som kommer från Wikileak är självklart fabricerat, på hittat av de som inte gillar USA…eller?

 6. EricHn skriver:

  Ställde bara en i mittycke en mycket berättigad fråga…Berättigad med tanke på vem som i Sverige selekterar vad media ska få se ur ”läckorna”. Han är ju extremt opartisk, inte sant?

 7. Kao skriver:

  Usch! Fy fasen.Aliansen är som ivriga hundvalpar och ser helt okritiskt upp till USA och säljer vårt land som de landsförrädare de är.Att vår regering är ”ytterst samarbetsvillig” är ett mycket dåligt tecken, men egentligen inget nytt. Den mycket intima relationen med USA har pågått länge. Redan sen sossarnas tid. Men nu har den eskalerat in absurdum.Varför demonstrerade inte norrlänningarna när NATO hade övningar där uppe? In gen jävel har frågat om vi vill ha dem här. Vi är inte med i NATO (ännu). Vid en folkomröstning hade det blivit ett stort NEJ, så därför kör de bara över oss.——–Just det: All makt utgår inte alls från folket. Hälften bestäms av EU och resten av USA. Men man vill få oss att tro det är vi själva som genom val bestämmer över vårt land…..och den störste USA-slickaren av alla är CARL BILDT(som av USA enl. Wikieleaks, kallas ”arrogant adelsman som gärna vill synas i stora sammanhang. Trots att Sverige är ett så litet land”…)———Det är ett farligt läge nu, är att man har rätt att ändra i grundlagarna nu, eftersom det gått två riksdagsval som båda vunnits av Alliansen, som vi ju smärtsamt fått erfara. Detta är bara början på något mycket värre (ändå är jag i grunden optimist). Vi kommer slå hårt i botten. Sen blir det revolution ;-)Kao.

  • Civilisten skriver:

   Vi kommer snart att gå med i NATO, var så säker….”gud” hjälpe oss, jag tillbedjer Oden och Tor, låt Tors hammare slå hårt på den fega regeringen och dess medlöpare!

 8. Kao skriver:

  …jo…Jag har alltid önskat att vi hade haft en Nordisk Union. Men så gick Finland med i EU.Redan för över 30 år sedan var det tal om en ev.Nordisk Union, men detta stoppades av USA. Redan då. Vi skulle blivit för starka och vi ligger så strategiskt till geografiskt.

  • Civilisten skriver:

   En Nordisk union hade varit det bästa för hela regionen, kan bara hålla med i det, synd att ingen av de ledande vågade ta det steget. Norge och Danmark gick med i NATO, Finland och Sverige och Danmark i EU….suck!

 9. Märkt skriver:

  Vi kommer aldrig att få gå med i Nato. Vi är en bricka i ett spel som är förutbestamt. Man har nu börjat styra hatet mot norden och islamisterna har snart glömt USA helt i enlighet med den linje man driver.Man fokuserar allt sitt hat hit.Vi ska göra allt för USA och dess befolkning, vi ska hellre ta kriget på den här sidan Atlanten. Amerikanarna kommer att bomba ut invandrarna till slut och ta del av den exeptionellt fina Uran vi har i våra berg.Vad tror ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s