Moderaterna "slår ihjäl" de svaga, sjuka och handikappade!

Jag väljer att skriva moderaterna för jag anser att FP, C och KD endast är stödpartier, utan egen talan, till M

Det samhälle som byggdes upp av socialdemokraterna under lång tid och som har varit en förebild för många av världens länder, den välfärden är idag bara till för de rikaste. Många av oss sover och agerar moderat-wanabees så fort det viftas med en extra PENG och det var då bödlarna (moderaterna) tog makten och medvetet slår sönder vårt välfärdssamhälle.

Moderat politik går ut på att ”slå ihjäl” de svaga, sjuka och handikappade. Moderat politik är kontraproduktiv i ett längre perspektiv, de vill ha kortsiktiga vinster för sig själva och sina bidragsgivare, att de sedan själva faller, fattar de inte.

Symptom- och skattesänkarpolitik är vad moderaterna driver. Där man hela tiden driver igenom reformer,lagar och förordningar som slår på symtomen i stället för orsaken, det är då man skapar ett farligt samhälle där utanförskapet ökar. När utanförskapet ökar, ökar också kriminaliteten i samhället, desperation driver människor till handlingar de aldrig skulle göra i ett tryggt samhälle. Desperation föder kriminalitet och moderaternas lösning är mer övervakning, mer utanförskap i en oändligt sjunkande spiral, tills den dagen då samhället ”kraschar”. 

Kapitalismen helt utbyggd är, lika lite som kommunism helt utbyggd en farlig väg att gå. Det finns exempel på stater där det inte fungerar, typ som forna Sovjetunionen och dagens USA. Ändå är det just USA moderaterna sneglar på när de genomför sin politik. 

Ni vet väl att M sa nej till de flesta reformer som gagnat arbetare och de svaga i samhället! 

I en liten påminnelse kan inte skada, se nedan!

Lek nu med tanken att moderaterna/borgarna hade haft makten under den tid socialdemokraterna byggde folkhemmet, hur tror ni då det skulle ha sett ut i Sverige?

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Moderaterna "slår ihjäl" de svaga, sjuka och handikappade!

 1. erviluca skriver:

  Varför inte bara ställa upp alla ”gamla och/eller sjuka” på en rad för arkebusering och skjuta dom? Det är ju både snabbare och billigare…Tumme till dej!

  • Civilisten skriver:

   Ja, det är ju det M vill…..bli av med vad de kallar ”parasiter”…sen att de själv är tusen gånger mer parasiter är en helt annan sak, de gör inga fel…..ehhhhTack

 2. Magister Stork skriver:

  Som i USA…eller ännu värre…

  • Civilisten skriver:

   Moderater lever i en slags drömvärld och påminner man dem om verkligheten kör de huvudet i sanden….

 3. HEMIMAMMA skriver:

  Knufftumme!Hemikram ♥

 4. Leo Beata skriver:

  Visst är det så du har så rätt… men hur ändrar vi på det? Vem lyssnar och vem kan tala så vi blir engagerade…

  • Civilisten skriver:

   Bra fråga…först måste vänstern (inte partiet) göra sig hörda, då menar jag också att S måste tillbaka till vad de egentligen står för och inte sträva åt höger, de har kommit alldeles för långt till höger…nästan så att de kan dela partiet i två delar Socialdemokraterna och Socialmoderaterna….nåt måste i alla fall hända åt vänster om vi ska lyckas att vända, den negativa spiralen.

 5. Leo Beata skriver:

  Tror jag med… en ny vänster! Global!

  • Civilisten skriver:

   Ja, vi måste ha ett nytänk, vi måste tillbaka till socialdemokratins och vänsterns grundidé: strävandet efter jämlikhet, solidaritet och inkomstfördelning

 6. Kao skriver:

  Man vill inte ha medborgare aom är sjuka och inte kan arbeta, trots att dessa kanske betalt skatt för just såna ändamål de behöver, under 30-40 år av sina liv.Jag skrev tidigare om ”Närande” och ”täåande”,. Det inlägget ska jag plocka fram igen.Ha det bästKao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s