Mord på hög nivå!

Det låter kanske konstigt, men det är faktiskt sant!

Borgarnas politik ”mördar” faktisk sjuka indirekt, läs inlägget nedan som är hämtat här


Mord på hög nivå

Man kan mörda människor utan vapen. Det räcker med ekonomiska sanktioner som nu sker mot en stor grupp långtidssjuka. Människor tar sina liv när de vid sjukdom ställs utan försörjning. Det är överlagt mord. Sjukförsäkringsrelaterad depression har blivit en ny diagnos inom psykiatrin.

Så vad gör jag nu Ulf Kristersson? Hur ska jag klara mig? Jag kan inte betala hyran, inte köpa mat, inte betala elräkningar eller andra räkningar heller, inte köpa medicin. Jag är sjuk, jag har inte råd att åka till sjukhus, eller gå i terapi eller få behandling i någon form. Läs Paulina Wennerlunds öppna brev i Aftonbladet till socialförsäkringsminister Kristersson.

Förnedringspolitik vad annat kan man kalla den nya sjukförsäkringslagen och Fas 3 i arbetsmarknadsåtgärderna. Våra politiker ska inte känna sig allt för säkra i sina stolar även om oppositionen nu är försvagat, på grund av att socialdemokraterna trodde sig vinna röster genom att föra samma politik som borgarna. Mördades alla visioner 1986? Eller vart tog de vägen?

Folket kan ta politiken i egna händer även här om nedmonteringen av våra demokratiska rättigheter tas ifrån oss. Att få leva på anständiga villkor även om man är sjuk eller arbetslös är en demokratisk rättighet. Det har tagit folket århundrade att få till stånd dessa rättigheter.

 Det tog Alliansen några månader att montera ned dem. Det nya sjukförsäkringssystemet skulle ge plats åt elitens skattesänkningar. Det uttryckte vår förre socialförsäkringsminister klart och tydligt. Därför är hon den förre. Den nye är smartare. Han springer in i garderoben och gömmer sig när frågorna blir för svåra.

Alliansens politik går enbart ut på skattesänkningar för eliten. De för egentligen ingen politik alls. Välfärden, infrastrukturen,bostadspolitiken vård, omsorg och utbildning har de ålagt marknaden att sköta. Därför alla försämringar i en del fall rent kaos.

Vår regering är regeringsoduglig och skulle behöva bytas ut från grunden. 

Tänker ni fortsätta att rösta på ”mördare” och slavhandlare?

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mord på hög nivå!

 1. Anders skriver:

  Mördarpack!

  • Civilisten skriver:

   Det är ok att ”mörda” folk på detta sätt då ingen verkar bry sig, inte minst de som röstade på M

 2. Visioner skriver:

  Det är så sant det du skriver och man blir bara mer och mer förbannad… Nu får det fan räcka! De är inget annat än nutidens BÖDLAR… Deras själar kommer sannerligen att tyna bort pga denna rena ondska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s