Nu får det vara nog!

En väl sammanfattande text om moderaternas politik och konsekvenser!

Hämtat här


Arbetslinjens konsekvenser

Visst är det märkligt att Moderaterna fortfarande har så stora framgångar nu sedan man sett följderna av deras politik. Och trots att Moderaterna egentligen är ett enfrågeparti.

Alltså – ”arbetslinjen”, där alla kan arbeta och ska arbeta. Detta oavsett personlig förmåga. Arbetslösa ska arbeta trots att jobb saknas. Massor av ungdomar är arbetslösa och saknar dessutom bostad.

De svagaste i samhället förföljs. Man menar att alla ska arbeta, även svårt sjuka och handikappade. Dessa tvingas nu till Arbetsförmedlingen för att söka jobb som inte finns.

Sista instans är Fas 3 och därefter utförsäkring. 2 100 personer har nu utförsäkrats och ytterligare 3 000 är på väg. Detta enligt en undersökning av SR:s Ekot.

Regeringens metod är grym och ett försöka att dölja arbetslösheten och arbetslösa bestraffas med försämrade eller helt indragna ersättningar.

Till detta kan läggas stora neddragningar i välfärden – skola, sjukvård och äldrevård. Regeringen Reinfeldt har också saboterat fackföreningsrörelsen, förstört a-kassa och sjukförsäkring samt kraftigt försämrat Arbetsförmedling och Försäkringskassa.

Arbetslinjen är ett misslyckande. Arbetslösheten är fortfarande hög och väntas växa. Klyftorna i samhället ökar. Man klämmer åt de svaga i samhället, men gödslar med bidrag till de rika och till alla som har jobb. Ju högre lön desto högre bidrag.

Trojkan Reinfeldt, Borg och Schlingmann har genom effektiv PR-aktivitet lyckats dupera en stor del av svenska folket, inklusive partiledarna för KD, Centern och FP, som ju bara agerat som nickedockor till Reinfeldt och får nu dyrt betala för sin flathet.

Vissa tecken i media visar nu på ett sent uppvaknande bland svenska folket. Kanske kan man hoppas att rättvisa och solidaritet åter blir ett ledord för landet.

Kjell Lundgren

Skellefteå


Om möjligheten fanns så skulle jag hälla en stor hink med iskallt vatten över de ”sovande folket” så att de nån jä..a gång vaknar!

Sluta flumma omkring och ta åt er av vad som verkligen händer i vårt samhälle!


Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Nu får det vara nog!

 1. Civilisten skriver:

  Moderaterna förstör Sverige som ett välfärdssamhälle för ALLA!

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Tankarna går till Olof idag, som så väl förutspådde vad som händer nu, baserat på att han genomskådade deras politik…Hemikram och tumme!

  • Civilisten skriver:

   Han är saknad och hans genomskådande….med tanke på alla zombier som går omkring på våra gator och inte fattar nånting!

 3. Agnetha skriver:

  Tumme ! Självklart !Kram

 4. Micke skriver:

  Sverige har blivit ett jävla skitland att bo i!! FY FAN för svenska folket som röstat på denna fascist regering, TVÅ GÅNGER DESSUTOM!!!!!!!! Hoppas ni alla får smaka på straff efter livet, då kan inte era jävla pengar hjälpa er!!!!!

  • Civilisten skriver:

   Nog kommer de snart bli varse att de blivit lurade…de somt ror sig vara moderatwanabees

 5. Civilisten skriver:

  Hur länge ska vi tillåta slöseriet av våra skattepengar???

 6. pelle skriver:

  tumme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s