Omvänd bidragslinje!

Kontraproduktivt och revolutionsskapande politik från moderaterna leder till samhällets undergång.

Alla med lite vett innanför pannbenet borde inse detta, eller?


Ett utdrag från Fria ordet i Kristianstadsbladet  

Omvänd bidragslinje!

Den borgerliga regeringen har lyckats göra arbetsmarknaden till något slags upp-och–ned-vända-världen.

Arbetsgivare behöver inte betala för att få arbeten utförda. De får i stället betalt av staten för att ta emot arbetslösa och sysselsätta dem med låtsasjobb.

Det handlar om Fas 3, även kallat Arbetsförmedlingens slutstation. Regeringen, som försöker lura i oss att man lyckats lägga om kursen från bidragslinjen till arbetslinjen, har här startat den verkliga bidragskarusellen. Bara med den skillnaden, att nu är det företagen som får bidragen.

Det är det här som på moderat nyspråk kallas arbetslinjen. Företagen kan från staten kvittera ut 225 kronor per dag – 5 000 kronor i månaden – för varje arbetslös de tar emot och sysselsätter med arbetsuppgifter, ju meningslösare desto bättre.

Och skrupelfria arbetsgivare drar sig inte för ett grovt utnyttjande av arbetslösa och håvar in miljontals kronor om året av regeringens pengar.

Riksrevisionen har riktat skarp kritik emot att fas 3-projektet är så vagt definierat. Men kritiken biter inte på statsminister Fredrik Reinfeldt (M) som helt klart deklarerar ”det är precis så här det är tänkt”.

Vi ser här tydligt Alliansens målsättning. Fler skall bli förmögna på andras olycka. 

Text: Bror Bergh, Bromölla
Publicerad 21 februari 2011 10.31Läs även NoCash, hämtat här

BIDRAGSLINJEN-UTKLASSAR.jpg

Visst ja, Bidragslinjen utplånar ju arbetslinjen, det finns inga arbeten att erbjuda unga eller arbetslösa. I vissa fall har även Arbetsförmedlingen rekommenderat arbetslösa att söka arbete ute i Europaistället. Men det verkar inte komma fram i mediabruset.

DET FINNS INGA ARBETEN! Förutom deporteringen till de otroligt förmånliga FAS 3 möjligheterna för företag som får gratis arbetskraft, som erbjuder otroliga 5 000 kr/mån per arbetslös inklusive försäkring i ersättning utan några krav alls på vare sig anställning eller vikariat. Den moderna sofistikerade formen av slavhandel med människor FAS 3.

Förbjudet i hela världen, men fullt tillåtet i Sverige.


Slutord

När borgarna tidigare haft makten har de lämnat ett djupt sår i samhället efter sig, som andra fått lappa ihop hjälpligt. Det som händer nu handlar inte om något sår eller skada, det handlar om att ta död på det svenska samhället värt namnet.

Jag har många gånger undrat vad moderaterna vill med sin politik, men jag tror inte de själva förstår vidden av det de håller på med, de ser inte längre än näsan räcker.

Moderaternas politik leder till deras egen undergång!

Vi måste få bort Moderaterna och dess knähundar (C, FP, KD) innan mandatperiodens slut, alltså så fort som möjligt, nyval eller folklig revolution!

Ha en bra dag alla glada och ni andra också, än finns det hopp!

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Omvänd bidragslinje!

 1. VisaRickard skriver:

  Sedan säljer de ut väl fungerande skolor och sjukhus för rabattpriser till ivriga kapitalister! Vi vanliga hederligt arbetande Svenskar äger snart ingenting gemensamt längre i VON Reinfeldts giriga Sverige!

  • Civilisten skriver:

   Våra skattepengar går rakt ner i fickorna de privat ägarna. Sverige är det enda landet i Europa där det inte finns krav på att de privata aktörerna investerar i sin egen verksamhet, inga kvalitetskrav alls Det är skrämmande och jävlig naiv att tro att ”marknaden” kan sköta sig själva, man lär inte av historien, man vill inte se verkligheten

 2. Civilisten skriver:

  Hur länge ska vi tillåta slöseriet av våra skattepengar???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s